Ideje za vjenčani poklon: unikatni pokloni za njega i nju

Razbijate glavu ne znajući šta kupiti nekome za vjenčanje? Mi smo tu da vas nasavjetujemo kako da izaberete najljepši i najunikatniji poklon za mladu i mladoženju. Od klasičnih i tradicionalnih do cool, modernih i casual – tu je naša lista najboljih vjenčanih poklona koji će da posluže bez obzira kakav je vaš budžet.

Časovi plesa

Bilo da ima zavidne plesne pokrete ili da tek treba da ih nauči, priuštiti dragome prijatelju časove plesa je potpuno unikatno iskustvo i zabavna opcija za bračni poklon!

Kulturno osviješten

Šestomjesečna pretplata za neograničen ulaz na izložbe i u muzej je savršen poklon za one koji vole kulturu. Ukoliko su moda, dizajn i umjetnost njihova strast, ovo je savršen poklon za njih.

Klasika uvijek pali

Ukoliko razmišljate o nekim poklonima koji bi mogli da traju dugo i budu funkcionalni, držite se setova za čajeve, čajnika i poslužavnika u neutralnim bojama, ili pak neka to budu okvirovi za slike sa biserima.

Iskustvo

Pecanje, kurs kuhanja – dajte svojoj voljenoj prijateljici iskustvo koje nikada neće zaboaviti! Vožnja brodom ili čak zračnim balonom je ono što nikada neće zaboraviti!

Potpuno neočekivano

Zasadite drvo u njenu čast! Da, da, drvo! Posaditi čast u ime novoga para je usitinu značajan poklon. Najbolji odabir je svakako breza koju ćete posaditi u njihovoj kući ili negdje gdje oni vole da šetaju i na taj način će uvijek da se prisjećaju tog posebnog dana do kraja svojih života.

Pogledajte aktuelne modele vjenčanica 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *