10 istina o danu vjenčanja koje vam niko ne govori

Pišemo vam o 10 istina o danu vjenčanja o kojima niko nikada ne priča. Nebitno na koliko vjenčanja ste bili prije ili koliko puta ste bili kuma, postoje neke stvari koje jednostavno ne saznate sve do dana svoga vjenčanja.Razgovarajte sa bilo kim ko je prošao kroz to sve prije i reći će vam da dan vjenčanja proleti prebrzo. Bit ćete zauzeti idući od jedne do druge stvari i prije  nego budete svjesni, već ćete rezati tortu! Postoji toliko stvari, ali najviše i onih malih, neizbježnih momenata koji su ono što čini vjenčanje.

1. 10 minuta prije ceremonije je najgore

Vrijeme koje odmiče ka vašem velikom izlasku i odlasku do matičara je vjerovatno 10 najanksioznijih minuta koje ćete da preživite, ali naravno, ima smisla, jer ste na putu da napravite odluku za cijeli život. Samo upamtite da vaš partner je taj koji vas čeka na kraju tog cijelog putovanja i da nakon toga svega ćete imati toliko vremena da to sve lijepo proslavite.

2. Ceremonija je najbolji dio

Postoji nešto uistinu posebno oko same ceremonije. Tradicija, pljesci, zavjeti i vaši članovi porodice prepuni emocija sačinjavaju jednu od najljepših i najposebnijih uspomena u vašem životu.

3. Plakat ćete

Okej, ovo možda i nije neka tajna, ali šta je to na vjenčanjima šta rasplače sve redom? Samo možemo reći da je plač neizbježan. Nosite vodoodotpornu šminku i kod sebe čuvajte malo maskare ili ruža, čisto da ste spremni da popravite sve u posljednji čas; I naravno, maramice – trebat će vam.

4. Lice će da vas zaboli od smijeha

Stotine slika, smijati ćete se cijeli dan jer će da bude najbolji dan ikada jer ipak, udajete se za svoga najboljeg prijatelja!

5. Ostat ćete zapanjeni količinom ljubavi od prijatelja i porodice

Svi oni su se pojavili iz samo jednog razloga – zbog vas!
Vjerovatno da nećete imati priliku ni da jedete, jer ćete toliko morati da razgovarate i poklonite svoju pažnju svima i vjerovatno ćete biti preplavljeni ljubavlju i podrškom od svojih najbližih.

6. Željet ćete i malo da budete sami

Toliko ćete biti preplavljeni svim da ćete naprosto željeti da budete malo sami i da se pripremite za sve ostalo.

7. Možda ćete biti malo iscrpljeni

Da se razumijemo, nećete baš spavati pred noć vjenčanja. Bilo da se nervirate oko rasporeda stolica ili je to ipak vaša mama, sigurno je da spavati nećete.

8. Neće sve biti kako ste planirali

Na kraju svega će sigurno da bude nešto što će krenuti po zlu. Ukoliko nisu u pitanju krupne stvari, najbitnije je da se zabavljate.

9. Najljepše će da vam bude kada se budete najmanje nadali

Obećavamo vam da će najljepši momenat od svih da bude onaj za koji ste se najmanje nadali. Minuta dvije sa vašim supružikom, zagrljaj oca ili slično će možda da bude najljepši trenutak od svih.

10. Osjećati ćete se drugačije

Čak iako ste vi i vaš supružnik bili zajedno godinama, kada stvari postanu oficijelne, to će da bude nešto drugo u čemu možete da osjetite blagu promjenu, ali u svakom slučaju ćete da osjetite da je to ono pravo za vas.

Pogledajte naše modele vjenčanica

Najtraženijie modeli za 2018.godinu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *