Djevojačka večer – kako je preživjeti?

Organizacija i preživljavanje ove večeri nikako nije laka! Pogađate, u pitanju je djevojačka večer. Kako je preživjeti? I ne samo to, kako je organizovati? Sabrali smo neke od naših najboljih savjeta za preživljavanje djevojačke zabave, tako da se ujutro nećete probuditi s kajanjem.

  1. Nema fotografija!

Reci svojim prijateljicama da svedu slikanje na minimum. Naravno, tu je želja da se uhvati svaki trenutak, ali zapitajte se – da li vi stvarno želite te slike po Facebooku? Umjesto toga, napravite nekoliko fotografija na početku noći prije nego izađete vani, tako da i dalje ćete imati nešto za gledati kada se vratite.

  1. Ostavite mini suknju kod kuće

Nikad se ne zna što su vaše drugarice možda planirale, tako da je vjerojatno najbolje da ostavite svoju najkraću haljinu kod kuće. Ko zna? Nemojte propustiti zabavu samo zato što ste nosili pogrešnu odjeću. Osim toga, želite da vam bude udobno kada izađete vani.

  1. Ne pijte previše

Kada ste vani sa svojim najboljim prijateljicama, jednostavno izgubite pojam o tome koliko ste popili – dok ne bude prekasno. Izmiješajte svoje piće sa vodom ili popijte čašu vode između svakog alkoholnog pića. To će vas spasiti od ogromne glavobolje sljedećeg jutra.

  1. Hrana: Jedite jednostavano

Čak i ako ste foodie, pokušajte jesti prilično obične namirnice u noći svoje djevojačke zabave. Ne želite da idete kući ranije zbog nečega što ste pojeli. A što se toga tiče, jedite laganu hranu i budite sigurni da su tu i neke grickalice tijekom cijele noći. Naravno, ovo ne znači da treba da gladujete, već da se jednostavno držite zlatne sredine.

  1. Nema zvanja kuće!

Ti si tu da provedeš ovu noć sa svojim prijateljicama – tako da nećeš zvati svog zaručnika svakih pet minuta da ga podsjetiš koliko ga voliš. Zna. Vjerujte nam. Ako jednostavno ne možete bez telefona, dajte ga jednoj od svojih djeveruša i neka znaju da su one glavne.

Kako napraviti dobru listu gostiju?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *